dimarts, 8 de maig del 2018

Sant Jordi i els VII Jocs Florals


Dilluns 23 d’abril. Tot apuntava ser un dia corrent i molent com qualsevol altre, menys per un fet amb molta significança... Era el dia de Sant Jordi.

Al matí, les diverses classes de l’escola ens vam organitzar per torns per tal d’anar a visitar les “paraetes” de llibres i roses ubicades a la Plaça del Mercat. Allí ens trobarem amb gent coneguda que contemplaven les muntanyes de llibres que per allí es trobaven a la recerca del més adient pel seu estimat o la seva estimada.

A la tarda, es van celebrar els setèns jocs florals de l’escola Vora Mar, i no se’ns va ocórrer millor idea que convidar a Sant Jordi, a la princesa, al rei i a l’il·lustríssim drac per que fossin els encarregats d’atorgar els premis als guanyadors i guanyadores del concurs de literatura.

Tot i què al principi el drac no volia altra cosa que no fos menjar-se a la princesa, al final va saber comportar-se molt bé i va permetre que gaudirem d’una molt bona celebració, fins el punt d’encarregar-se de la percussió a l’hora de nomenar als guanyadors.

I per acabar, un petit vers:
Per Sant Jordi regalem 
un llibre i una rosa
La rosa color vermell 
i el llibre en vers o prosa.

VÍDEOS I FOTOS DELS VII JOCS FLORALS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada