dilluns, 14 de maig del 2018

Colònies P5 - No volem marxar.

Quin super dia estem passant! Aquest matí, després de deixar les maletes a l'habitació custodiada per un dels 4 crancs, hem jugat molt a l'aire lliure I hem après molt sobre alguns animals marins, com ara l'eriçò de mar, el pebrot de mar, els crancs I les anèmones... I fins I tot hem vist taurons petits.
Després hem parat taula I hem dinat:
De primer arròs amb tomaquet.
De segon hamburguesa (vegetal per a qui no podia menjar carn) I enciam (els mestres ens han felicitat I tot per menjar-nos-el tot... o quasi tot).
Una vegada hem dinat, hem anat a jugar una estona més I quan les mestres han acabat de dinar ens hem anat en autobús al port de Cambrils per aprendre coses sobre els tipus de vaixells que hi ha (de pesca I de viatgers) I ens hem fet un passeig en un d'ells.
Al acabar, els monitors ens han donat pa amb xocolata (tenint en compte als cel·liacs) per berenar I ens hem tornat amb el bus.
Ara tornem a jugar abans de parar taula per a sopar, I ens han dit que aquesta nit farem més coses xules que són sorpresa. Què ens tindran preparat? Ho descobrirem en una estoneta 😄

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada